Elke dag plezier in de Ardennen

In onze vakantiewoning vind je alle gemakken om volledig tot rust te komen. Ook de prachtige omgeving draagt uiteraard z’n steentje bij. Wie toch niet wil stil zitten, vindt ongetwijfeld iets om te doen in de selectie activiteiten die we samengesteld hebben.

Een leuk tripje met het hele gezin naar de Grotten van Han bijvoorbeeld? Wie graag de adrenaline door z’n lijf voelt gieren, kan gaan mountainbiken in de uitgestrekte bossen of zich volledig uitleven tijdens het paintballen. Genieten van de rust en de natuur? Dan moet je zeker onze wandelroutes ontdekken!

En in onze vakantiewoning natuurlijk!

In de woning is er naast de dvd-speler ook TV Vlaanderen voorzien en kan je ook genieten van gratis wifi. Schijnt het zonnetje? Trek dan de tuin in waar je kan genieten van het ruime terras of een balletje kan gooien op de petanquebaan. 

De liefhebbers kunnen binnen terecht voor een potje darts of om een boek te lezen bij het knisperend vuur van de houtkachel.

Evenementen in de buurt

Tot slot is er ook altijd wel iets te doen in de Ardennen. (Rommel)marktjes, wielerkoersen, culturele evenementen, … noem maar op. Hieronder kan u alvast raadplegen wat de evenementen voor de komende weken zijn:

evenementen - vakantiewoning ardennen